top of page

Fastleger & Privatpraktiserende

 

Hvorfor HealthB til din praksis?
 

Det hviler et stort ansvar på deg som lege og behandler!

 • Økende volum av konsultasjoner, lange pasientlister.

 • Høy kvalitet, personlig behandling- og oppfølging.

 • Risikovurdering av dine pasienter.

 • Krav til dokumentasjon og digital samhandling.

 • Fornøyde pasienter med eierskap til sin helse.

Hvilke verktøy har du til å kunne lykkes med dette?

Bilde1.jpg

Fastlege Jonas deler sine tips

Bilde2.png

Med HealthB får du..

Raskere innhenting av helseinformasjon & dokumentasjon, oppfølging & re kontakt.

​​Økt bruk av e-konsultasjon og strukturert oppfølging. Fra 1-1 til 1-mange.

Økt inntjening med bruk av nye takster.

Mer tid til pasientene. Fordel arbeidsbyrden, jobb som team, riktig person til riktig oppgave.

Økt kvalitet i konsultasjonen. Mer tid til personlig behandling- og oppfølging & pasienten tar eierskap.

Hvordan fungerer HealthB?

Fastlege Jonas abonnerer på HealthB til sine pasienter

Helsesekretær introduserer HealthB til pasienter i EPJ meldingssystem, på venterommet, i konsultasjon

Pasient laster ned HealthB gratis med fordelskode fra Jonas

Pasient fyller ut sin helseinformasjon på egenhånd, eller med støtte fra helsesekretær, sykepleier, FL

I konsultasjon, fysisk eller digitalt, skanner Jonas pasientens HealthB QR- eller tallkode & får pasientens oppdaterte helseoversikt på sin skjerm

Jonas dokumenterer enkelt i sitt EPJ ved å kopiere fra pasientens HealthB oversikt

Jonas sender sine anbefalinger & behandlingsplan tilbake til pasient

Pasient har tilgang til egen helseinformasjon & behandlingsplan & kan være proaktiv i egen helse

Helsesekretær, sykepleier, andre behandlere & pårørende kan følge opp pasient etter konsultasjon

HealthB komplementerer eksisterende EPJ og meldingssystem. Det er ikke noen komplisert system som skal installeres!

Fastleger bekrefter

"HealthB hjelper meg med systematisk oppfølging av mine pasienter. Jeg får frigjort tid, økt inntjening, og enklere dokumentasjon. Pasienten sitter igjen med eierskapet til sin helse og full digital oversikt.",

Fastlege i Oslo.

«Hei, jeg vil at du skal ha best mulig helse. Jeg har kjøpt HealthB til deg så vi kan samhandle om din helseinformasjon og behandlingsplan. Last ned til din mobil og bruk fordelskode xyz.»

Bilde4.png
Oversikt.png
Bilde9.png
Bilde10.png

«Hei, har du kjent noen bivirkninger av medisinen din i det siste? Bruk HealthB til å notere dette så vi kan ta det opp på neste konsultasjon.»

Jente ser ut.png

Kom i gang med noen enkle steg!

1 Bestill HealthB for dine pasienter her. Månedlig abonnement betales og fornyes automatisk ved å legge inn betalingskort. Bestilling er synonymt med at du aksepterer HealthB partner brukervilkår.

 

2 Bestill fordelskode til dine pasienter. Fordelskode til 1000 pasienter følger med i prisen. Når du får fordelskoden bekreftet på epost kan du sende den til dine pasienter via ditt meldingssystem, sammen med introduksjonsmalen til HealthB.

 

3 Opprett din profil på HealthB partner portal og få tilgang til:

 • HealthB Scan til pasientens QR- og tallkode, i konsultasjon, fysisk eller digitalt

 • HealthB Patient Success Framework. En enkel oppskrift på hvordan du systematisk, digitalt følger opp dine pasienter og oppnår gevinst.

 • HealthB Tekstmaler til utsendelse i meldingssystem.

 • Digitalt HealthB profilert materiale for markedsføring til pasienter på legekontoret, i praksis. Plakat, flyer på bord, roll-up.

Lyst til å høre mer?

Ring +47 97070518, book et nettmøte eller se video.

Lyst til å prøve hvordan det er for pasient?

Last ned HealthB til din mobil gratis i 30 dager, del din «helseinfo» til din legekollega og få «anbefaling» tilbake.

Picture 1.png
google-play-badge.png
 • Problemer med din betaling?
  Hvis din betaling ikke er gått gjennom eller ditt betalingskort er utløpt, så kan du gå inn i din HealthB mobil app, velge Profil > Administrere abonnement > Oppdatere dine kort- og betalingsdetaljer. Hvis din behandler betaler for HealthB, gå til Profil og legg inn Fordelskoden fra din behandler.
 • Hvem kan bruke HealthB?
  HealthB kan brukes av alle mennesker som ønsker å være proaktiv i egen helse. Med HealthB kan du samle, forstå og dele din helseinformasjon med en hvilken som helst helsebehandler. HealthB er tilgjengelig for alle personer over 16 år, med BankID. For helsebehandlere er brukerens HealthB app et samhandlingsverktøy. HealthB kan ikke brukes av helsebehandlere alene.
 • Hvordan bruker jeg HealthB?
  Last ned HealthB på AppStore eller GooglePlay. Registrer din helseinformasjon; medisiner, allergier, diagnoser osv. Bruk notater til å skrive ned spørsmål du har til legen i forkant av konsultasjon, registrer egne målinger, symptomer, eller hvordan du føler deg over tid. Det kan være lurt å organisere notatene slik at du får en kontinuitet i din konsultasjon. Hva diskuterte vi - hva avtalte vi - hva følger vi opp på neste gang. Del din helseinformasjon med QR kode til din helsebehandler i konsultasjon. Sammen bruker dere notater til å dokumentere din behandlingsplan, råd og anbefalinger fra helsebehandler. Du er nå i stand til å ta et proaktivt eierskap til egen helse - å vite hvordan du kan ta vare på deg selv, og å vite hva du skal gjøre hvis du trenger hjelp. Du er også nå i stand til å bringe din helseinformasjon med deg på tvers av din fastlege, spesialist, tannlege, psykolog, fysioterapeut eller annet helsepersonell.
 • Blir min data lagret trygt og tar det hensyn til mitt personvern?
  Ja, vi tar din helsedata på største alvor. Dataene er lagret på en trygg lokasjon i Norge, i henhold til internasjonale retningslinjer for strukturering av data, og i henhold til retningslinjer fra norske helsemyndigheter. Ingen har tilgang til din helsedata annet enn når du deler den med QR kode etter eget samtykke, og du velger hva du vil dele. Din helsebehandler vil da få opp din helseinformasjon i et tidsbegrenset webgrensesnitt, og kan kopiere relevant informasjon inn i sitt journalsystem. Din deling av data gjennom healthB er tilsvarende om du hadde kommet med den i papirformat, muntlig, eller digitalt via din mobiltelefon, etter ditt eget samtykke og ønske.
 • Kan noen åpne min HealthB uten at jeg får vite det?
  Nei. Ingen har tilgang til din helseinformasjon eller til din app annet enn når du selv ønsker å dele denne informasjonen i konsultasjon med en helsebehandler.
 • Hvem bestemmer hvem som skal se min informasjon?
  Du bestemmer hvem du vil dele din informasjon med.
 • Hvorfor koster HealthB noe?
  Vi følger internasjonale og norske retningslinjer for sikker lagring av helsedata. Vi tar sikkerhet på største alvor. HealthB er en personlig helseplattform hvor du kan organisere og jobbe med helsen din på en trygg måte og hvor kun du bestemmer hvem du deler informasjonen din med, uansett hvor du er eller reiser til. For å gjøre dette mulig koster HealthB litt.
 • Hvorfor kan jeg ikke bare bruke Helsenorge appen?
  HealthB samarbeider med Helsenorge og vil komplementere Helsenorge. Per i dag har ikke Helsenorge en komplett oversikt over din helse. Helsenorge er ikke tilgjengelig for alle helsebehandlere. Informasjonen i Helsenorge er vanskelig for deg å holde oppdatert. Per i dag er ikke Helsenorge utviklet til å kunne ta i mot leverandører som ønsker å hente ut eller mate inn oppdatert helseinformasjon. Norske helsemyndigheter har laget nasjonal vaksineoversikt, men har ikke medisinliste oppdatert med hva du faktisk har eller digitale behandlingsplaner så du vet hvordan du skal håndtere din helse. Helsenorge gir deg ikke en enkel digital oversikt-, proaktivt eierskap- og bevissthet rundt din helse slik som HealthB.
 • Vil du slette din data?
  I din HealthB app, gå til "Profil" i hovedmenyen nederst på siden. Der vil du se "Slett min data". Din helsedata blir slettet umiddelbart, men ditt abonnement forblir aktivt. Vil du heller kansellere ditt HealthB abonnement, gå til Profil - Administrere abonnement. Kansellering av abonnement vil også automatisk slette din helsedata i henhold til nasjonale retningslinjer, vanligvis innen ett år.
bottom of page