top of page
HealthB Logo Secondary Positive.png
Anchor 1

Hva er HealthB?

 

Personlig helseplattform og app

HealthB er en personlig helseplattform og app som lar deg samle din helsedata på ett sted. Du får en innsikt i egen helse som gjør deg i stand til å bli proaktiv i din livsstil. Du kan enkelt kommunisere din helsedata til en behandler og motta en tilpasset behandling- og anbefaling tilbake.

 

Én oversikt over din helse 

Registrer informasjon om dine medisiner, diagnoser og allergier-  og hold dem oppdatert. Med notater kan du forberede spørsmål til din behandler, eller skrive behandlerens anbefalinger slik at du får en kontinuitet i dine konsultasjoner.

Del din helseinformasjon på 30 sekunder

Med QR-kode bestemmer du selv hvem du vil dele din helsedata med, i et tidsbegrenset webgrensesnitt. 

Vær proaktiv og ta vare på deg selv 

Bli med i bevegelsen for å tenke nytt om egen helse. Du skal oppsøke lege for å vite hvordan du kan forbli frisk og unngå sykdom. Ikke vent til det er for sent!

Designet av leger for bærekraftig helse

Leger vet at mangel på informasjon kan få alvorlige konsekvenser. Med riktig helseinformasjon får du bedre behandling, tilpasset deg. 

Sikkerhet først

Du logger inn med BankID. Informasjonen din lagres sikkert i henhold til norske- og internasjonale sikkerhetsforskrifter for helsedata. HealthB deler aldri din data med andre aktører uten at du ønsker det.

👇 Last ned i dag! 
 

Screenshot 2022-05-30 at 15.48_edited.png
Screenshot 2022-05-30 at 16.22_edited.png
Screenshot 2022-05-30 at 16.21_edited.jpg
google-play-badge.png
Picture 1.png

Hvorfor HealthB?

MicrosoftTeams-image (4).png

Visste du at din helsedata ligger spredt i ulike systemer og ikke er enkelt tilgjengelige for deg?

Uten en samlet oversikt over din helsedata, er det vanskeligere for en behandler å gi deg tilpasset behandling, og du får ikke vært proaktiv i egen helse.

Vi strever alle med å forstå og kommunisere vår helse i en stresset situasjon. I gjennomsnitt er 60% av legens råd glemt etter 20 minutter. Det påvirker din evne til å ta vare på deg seg selv, være proaktiv, og leve et sunt liv.

Visste du at leger ønsker å være proaktiv i din behandling, men ikke har tid?

Primærhelsetjenesten håndterer 90% av henvendelsene, med stort press på ressurser og kapasitet. Presset på helsevesenet vil bare øke med aldrende befolkning, økning i kroniske sykdommer, og mangel på helsefaglig personell.

MicrosoftTeams-image (3).png

Visste du at livsstilsykdommer kan unngås eller utsettes ved å spise riktig, sove riktig, trene og sosialisere deg?

En livsstilsykdom kan defineres som enkelte typer kreft, overvekt, diabetes, hjerte- og kar sykdommer, slag og høyt blodtrykk. Hvis du ikke tar ansvar for din helse og uvaner nå, så kan du være i fare for å utvikle livsstilssykdommer senere i livet.

Anchor 2
Anchor 3

Få tilgang - kom i gang..

MicrosoftTeams-image (3).png

Deg

 1. Last ned HealthB på App Store /Google Play og følg instruksjonene. 

 2. Prøv HealthB gratis i en måned.

 3. Registrer din helseinformasjon i HealthB.

 4. Bruk Notater til å skrive dine spørsmål før du søker hjelp.

 5. Del din Oversikt med din behandler, via en tidsbegrenset QR-kode. 

 6. Bruk Notater til å skrive legens råd og anbefalinger.

MicrosoftTeams-image (4).png

Behandler 

Screenshot 2022-09-20 at 16.14.55.png
HealthB Logo Secondary Negative.png

KOMBINERER DIN INPUT & DATA FRA ULIKE KILDER

Vi utvikler HealthB for å gi deg full oversikt. Ny funksjonalitet kommer fortløpende!

Screenshot 2022-05-27 at 17.57_edited.png

Behandlere

Sykehus

Vaksiner

Helse

Målere

Offentlig

Helsedata

Tester

Eksterne Apper

Trening

Søvn

Sykdommer

Ernæring

Om oss

ZYBERIA står bak HealthB og har som visjon å hjelpe deg til å eie din egen helse. Vi bygger en personlig helseplattform som lar deg samle, forstå og kommunisere egen helse. Vi er overbevist om at dette er grunnlaget for økt livsmestring. 

Bli med i HealthB bevegelsen!

# Eierskap til din helse

# Fra healthcare til self-care

# Vær proaktiv 

# Tenk nytt om hvordan du skal sove, spise, bevege- og sosialisere deg

# Unngå livsstilssykdommer 

# Personlig tilpasset behandling og medisiner

# Balanse i din fysiske og psykiske helse

Screenshot 2022-10-03 at 11.24.34.png
 • Problemer med din betaling?
  Hvis din betaling ikke er gått gjennom eller ditt betalingskort er utløpt, så kan du gå inn i din HealthB mobil app, velge Profil > Administrere abonnement > Oppdatere dine kort- og betalingsdetaljer. Hvis din behandler betaler for HealthB, gå til Profil og legg inn Fordelskoden fra din behandler.
 • Hvem kan bruke HealthB?
  HealthB kan brukes av alle mennesker som ønsker å være proaktiv i egen helse. Med HealthB kan du samle, forstå og dele din helseinformasjon med en hvilken som helst helsebehandler. HealthB er tilgjengelig for alle personer over 16 år, med BankID. For helsebehandlere er brukerens HealthB app et samhandlingsverktøy. HealthB kan ikke brukes av helsebehandlere alene.
 • Hvordan bruker jeg HealthB?
  Last ned HealthB på AppStore eller GooglePlay. Registrer din helseinformasjon; medisiner, allergier, diagnoser osv. Bruk notater til å skrive ned spørsmål du har til legen i forkant av konsultasjon, registrer egne målinger, symptomer, eller hvordan du føler deg over tid. Det kan være lurt å organisere notatene slik at du får en kontinuitet i din konsultasjon. Hva diskuterte vi - hva avtalte vi - hva følger vi opp på neste gang. Del din helseinformasjon med QR kode til din helsebehandler i konsultasjon. Sammen bruker dere notater til å dokumentere din behandlingsplan, råd og anbefalinger fra helsebehandler. Du er nå i stand til å ta et proaktivt eierskap til egen helse - å vite hvordan du kan ta vare på deg selv, og å vite hva du skal gjøre hvis du trenger hjelp. Du er også nå i stand til å bringe din helseinformasjon med deg på tvers av din fastlege, spesialist, tannlege, psykolog, fysioterapeut eller annet helsepersonell.
 • Blir min data lagret trygt og tar det hensyn til mitt personvern?
  Ja, vi tar din helsedata på største alvor. Dataene er lagret på en trygg lokasjon i Norge, i henhold til internasjonale retningslinjer for strukturering av data, og i henhold til retningslinjer fra norske helsemyndigheter. Ingen har tilgang til din helsedata annet enn når du deler den med QR kode etter eget samtykke, og du velger hva du vil dele. Din helsebehandler vil da få opp din helseinformasjon i et tidsbegrenset webgrensesnitt, og kan kopiere relevant informasjon inn i sitt journalsystem. Din deling av data gjennom healthB er tilsvarende om du hadde kommet med den i papirformat, muntlig, eller digitalt via din mobiltelefon, etter ditt eget samtykke og ønske.
 • Kan noen åpne min HealthB uten at jeg får vite det?
  Nei. Ingen har tilgang til din helseinformasjon eller til din app annet enn når du selv ønsker å dele denne informasjonen i konsultasjon med en helsebehandler.
 • Hvem bestemmer hvem som skal se min informasjon?
  Du bestemmer hvem du vil dele din informasjon med.
 • Hvorfor koster HealthB noe?
  Vi følger internasjonale og norske retningslinjer for sikker lagring av helsedata. Vi tar sikkerhet på største alvor. HealthB er en personlig helseplattform hvor du kan organisere og jobbe med helsen din på en trygg måte og hvor kun du bestemmer hvem du deler informasjonen din med, uansett hvor du er eller reiser til. For å gjøre dette mulig koster HealthB litt.
 • Hvorfor kan jeg ikke bare bruke Helsenorge appen?
  HealthB samarbeider med Helsenorge og vil komplementere Helsenorge. Per i dag har ikke Helsenorge en komplett oversikt over din helse. Helsenorge er ikke tilgjengelig for alle helsebehandlere. Informasjonen i Helsenorge er vanskelig for deg å holde oppdatert. Per i dag er ikke Helsenorge utviklet til å kunne ta i mot leverandører som ønsker å hente ut eller mate inn oppdatert helseinformasjon. Norske helsemyndigheter har laget nasjonal vaksineoversikt, men har ikke medisinliste oppdatert med hva du faktisk har eller digitale behandlingsplaner så du vet hvordan du skal håndtere din helse. Helsenorge gir deg ikke en enkel digital oversikt-, proaktivt eierskap- og bevissthet rundt din helse slik som HealthB.
 • Vil du slette din data?
  I din HealthB app, gå til "Profil" i hovedmenyen nederst på siden. Der vil du se "Slett min data". Din helsedata blir slettet umiddelbart, men ditt abonnement forblir aktivt. Vil du heller kansellere ditt HealthB abonnement, gå til Profil - Administrere abonnement. Kansellering av abonnement vil også automatisk slette din helsedata i henhold til nasjonale retningslinjer, vanligvis innen ett år.
Anchor 4
Anchor 5

Kontakt

ZYBERIA is a Norwegian HealthTech company established in Trysil, with headquarters in Oslo.

 

Read our privacy policy and terms of use 

Personvernerklæring 

Brukervilkår

HealthB is developed by ZYBERIA

Copyright Zyberia AS 2022 ©

All rights reserved

bottom of page